• Puke & Ato ma Fa'aiti'i lima Fa'ailoga Fa'ailoga-Minfly

Fa'afefea ona fa'atulaga sa'o le tulaga o le barcode

Fa'afefea ona fa'atulaga sa'o le tulaga o le barcode

Talu mai levevela shrinkable ata tifagao se ata tifaga thermoplastic lea e faʻaloloa ma faʻaoga i le taimi o le gaosiga o gaioiga ma faʻaitiitia i le taimi o le faʻaaogaina.O le mea lea, e tusa lava po o le a le auala lomitusi e faʻaaogaina mo le lolomiina, aʻo leʻi faia le mamanu o le faʻasologa o luga, o le faʻafefeteina ma le tuʻu saʻo fua faatatau o mea, faʻapea foʻi ma le faʻatagaina o mea sese sese i itu uma o ata teuteu ma tusitusiga pe a maeʻa, e tatau. ia mafaufauina, ina ia mautinoa le mamanu, Toe faʻaleleia saʻo o tusitusiga ma barcodes.

Fa'aiti'i le fa'ailoga lima lima

E tolu manatu e tatau ona matauina
1. E masani lava, o le faʻatonuga o le faʻasologa o le barcode e tatau ona ogatasi ma le faʻatonuga o le lolomiga, a leai o le a faʻalavelave laina o le barcode, lea o le a aʻafia ai le suʻesuʻeina o le taunuuga ma mafua ai le sese faitau.
2. E le gata i lea, o le filifiliga lanu o oloa faʻailoga e tatau ona faʻavae i luga o lanu lanu i le tele e mafai ai, ma o le gaosiga o le paʻepaʻe e manaʻomia, lea e mafai ona faia i le atoatoaga poʻo le gaogao e tusa ai ma le tulaga moni.
3. O le lanu o le paʻu e tatau ona mulimulitaʻi i manaʻoga lautele, o lona uiga, o le lanu tutusa o le pa ma le avanoa e tatau ona ogatusa ma le mataupu faavae o le fetaui o lanu o le paʻu.
Fa'aiti'i le fa'ailoga lima lima
Filifiliga o mea lomitusi
O le lolomiga o igoa fa'afefe vevela ua fa'atalanoaina puupuu i luga.I le faʻaopoopoga i le faʻatonutonuina o le faiga lomitusi, o meafaitino e faia se sao taua i le aʻafiaina o lona tulaga lelei.O le mea lea, o le filifilia o mea sa'o e taua tele.
O le mafiafia o mea ata tifaga e fuafuaina e tusa ai ma le fanua talosaga, tau, uiga ata tifaga, faʻaitiitia faʻatinoga, faʻasologa o le lolomiina ma le faʻailogaina o le faʻagasologa o manaʻoga o le vevela vevela.E masani ona mana'omia le mafiafia o le ata o le fa'ailoga ata tifaga e tatau ona 30 microns i le 70 microns.
Mo mea fa'aigoa filifilia, o le fua fa'aitiitiga o mea ata tifaga e masani lava ona mana'omia i totonu o le fa'aogaina o le fa'aoga, ma o le transverse (TD) fa'aitiitia fua e maualuga atu nai lo le fa'atonuga ole masini (MD).Ole fua ole fa'afefe o mea masani e fa'aaogaina e 50% i le 52% ma le 60% i le 62%, ma e mafai ona o'o atu i le 90% i tulaga fa'apitoa.Ole fua ole fa'aitiitiga umi e mana'omia e 6% ile 8%.
E le gata i lea, talu aifaaitiitia ata tifagae matua vevela lava, e taua le aloese mai le maualuga o le vevela i le taimi o le teuina, lolomiina ma le felauaiga.

Fa'aiti'i le fa'ailoga lima lima


Taimi meli: Mati-21-2022